#ANDMORE

LIEBSTER AWARD NOMINATIE

Liebster Award nominatie

Ik ben afgelopen week door Marieke van BabyBanjo genomineerd voor de Liebster award. Hoera! Taart? Bloemen? Speechen? Nee, dat was niet nodig, maar daarom niet minder leuk. Het is een award die wordt uitgereikt aan nieuwe en beginnende bloggers door andere bloggers. En ik ben vereerd dat ik in haar lijstje mocht staan!

Behalve de eer, mag ik ook een aantal door Marieke bedachte vragen beantwoorden waardoor jullie mij beter leren kennen. Dat doe ik natuurlijk met plezier. Ook mag ik zelf 5 bloggers nomineren voor deze award. Die vinden jullie onderaan mijn blog.

1. Wat doe je als je niet kunt slapen?

Als ik niet kan slapen pak ik mijn telefoon erbij. Heel dom natuurlijk, want daar word ik meestal niet slaperiger van. Uiteindelijk ga ik meestal even naar beneden om wat water te drinken. Soms helpt echt opstaan en helemaal wakker zijn me weer te resetten om vervolgens wel in slaap te vallen. Gelukkig heb ik hier bijna nooit last van.

2. Hoe bedenk jij het avondeten? En hoe kies je het eten voor de hele week?

Aangezien we momenteel in the middle of nowhere wonen, proberen we één keer per week boodschappen te doen. Een bezoekje aan de markt op vrijdag voor alle verse producten, aangevuld met de supermarkt. Ik maak dus een lijstje en beslis globaal wat we de rest van de week eten. Op de dag zelf kijk ik waar ik zin in heb of wat er echt op moet.

3. Wat was je grootste droom als kind?

Ik kan me niet herinneren dat ik een grote droom had als kind. Mijn dromen bestonden vooral uit willen spelen in de ballenbak, geschminkt mogen worden op de braderie en graag willen eten bij MacDonalds.

4. Wat staat er op de homescreen van je telefoon?

De default afbeelding. Een foto wordt al gauw een beetje druk, maar eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het vooral luiheid is om dit niet aan te passen.

5. Wat is jouw ultieme tip voor beginnende bloggers?

Ik ben zelf nog een beginnende blogger en herhaal regelmatig heel wat tips tegen mezelf, maar of dit helpt moet dus nog blijken. Om er twee te noemen: let in het begin niet te veel op bezoekersaantallen, groeien kost tijd en de bezoekersaantallen kunnen je snel ontmoedigen. Daarnaast zou ik ook aanraden om dichtbij jezelf te blijven en niet te veel te letten op wat andere bloggers doen. Met name als het aankomt op inhoud, businesswise kan je natuurlijk wel leren van andere succesvolle bloggers.

De nominaties

Ik heb er voor gekozen om er een iets andere draai aan te geven en mijn nominaties bevatten zowel bestaande blogs als mensen die binnenkort met een blog beginnen.

  1. Essy van Klessebessy. Ik ken haar nog van jaren geleden op de dansschool. Ik wist dat ze het moeilijk had, maar niet precies waarom of waarmee. We zijn inmiddels heel wat jaren verder en ik leer haar nu met terugwerkende kracht kennen via social media. Ze schrijft mooi en met veel positiviteit over haar leven en oa hoe zij omgaat met haar PTSS. Hoewel haar blog nu op een laag pitje staat, kan ik iedereen aanraden haar te volgen via Instagram. Haar posts lezen namelijk ook als mini blogs.
  2. Kimberley van Mothering. Ik volg haar nog niet zo heel lang, maar ik vind haar stoer en eerlijk. Ze runt haar eigen Kinki Kapperssalon en heeft twee prachtige kids, waarvan één gehandicapt. In haar blogs vertelt ze onder andere over haar drukke leven en over de handicap van haar zoontje, waar uiteraard veel extra zorg bij komt kijken. Je voelt de liefde voor haar kids door het scherm heen.
  3. Sharon van Beautyvol. Ze is mama van twee kids, juf en omschrijft zichzelf als het klassieke type: ze houdt van zeilen, kraagjes en tweed. Compleet het tegenovergestelde van mij dus, maar ik volg haar met veel plezier op social media. Haar blog bevat nog niet zo veel artikelen, maar ik kijk er naar uit meer van haar te lezen.
  4. Amber van Amberplusfour. Haar website gaat over een paar weekjes live. Ze is mama sinds januari en heeft een pittige tijd gehad met haar huilbaby. Op haar blog zal ze delen hoe ze deze periode heeft beleefd, want een huilbaby heeft een flinke impact op je leven. Volg haar tot die tijd op Instagram en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van haar site en geniet van de mooie foto’s van haar gezin.
  5. Nadja van MamametME. Ondanks haar ME en Pfeiffer haalt ze het onderste uit de kan om te genieten van het leven, samen met haar twee meiden, man en hond. Vanaf 1 oktober zal zij regelmatig posten over haar leven als mama en hoe ze positief blijft ondanks de uitdagingen die haar ziekte met zich mee brengen. Ik ben heel erg benieuwd!

Als jullie het leuk vinden (maar voel je niet verplicht), nodig ik jullie uit bovenstaande vragen ook beantwoorden en zelf vijf beginnende bloggers te nomineren!

 Afbeelding via The Global Aussie

1 thought on “LIEBSTER AWARD NOMINATIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.