#ANDMORE

GET TO KNOW THE BLOGGER HOP + WINACTIE (GESLOTEN)

Wat is een bloghop?

Met een bloghop, hop je van de één naar de andere blog. Je leert zo een aantal leuke, nieuwe blogs kennen en nog leuker is dat je bij elke blog een mooie prijs kunt winnen. Aan deze bloghop doen in totaal 7 bloggers mee. Een kleine moeite dus om overal even langs te gaan en met een beetje mazzel vul je de zak van sinterklaas zo alvast.

De bloghop is een gezamenlijk initiatief van een groepje bloggers met wie ik een whatsapp groepje zit. Het is erg leuk en leerzaam om met andere enthousiaste bloggers ervaringen uit te wisselen en tips te delen! Toen Maaike opperde een bloghop te doen, hoefde niemand daar lang over na te denken.

Wie is Stephanie van La vie de Stephanie?

Voor degene die voor het eerst op mijn blog komen, hoi! Ik ben Stephanie, 31 jaar en mama van Johnny (’16). Momenteel woon ik, samen met mijn vriend en kind, een tijdje op het Franse platteland. Hier hebben we veel tijd om van elkaar te genieten, eten we uit de moestuin en hebben we onze eigen kippen. Op mijn blog vind je verhalen over mijn ervaringen als mama, ons leven in Frankrijk, maar ook reviews en mooie reisverhalen. Ik blog nog niet zo lang, maar heb er enorm veel plezier in en ik hoop dat je het leuk vindt hier af en toe een kijkje te nemen. Ook kun je mij natuurlijk volgen via instagram!

la vie de stephanie

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

Als je deze bloghop niet bij mij begonnen bent, kom je hier via Nadezda van Carrière Mamma. Zij is een ambitieuze, fulltime werkende mama. Op haar blog schrijft ze over haar drukke leven en hoe zij alle ballen in de lucht houdt. Daarnaast vind je er ook verhalen van andere carrière mama’s. Zij mag een handgebreide Maxi-Cosi zak weggeven, ideaal als je een kleintje hebt of verwacht deze winter.

En als je klaar bent met deze blog, kun je door naar de blog van Maaike van Maaike Schrijft Op. Maaike heeft twee zoons en blogt over haar dagelijkse bezigheden als moeder van een jong gezin. Daarnaast is zij een tijdje ernstig ziek geweest en ook over die periode en de nasleep daarvan vertelt zij op haar blog. Zij mag ook een heel leuk cadeau weggegeven, dus ik zou hierna zeker bij haar even een kijkje nemen.

Winnen!

En dan het belangrijkste onderdeel van deze blog, want je vraagt je inmiddels vast af wat er bij mij te winnen valt.

Ik mag, met dank aan schrijver Bies van Ede, twee prachtige prentenboeken weggeven, namelijk: ‘Zeg maar Aad’ zei de koning én Het komkommermeisje. Perfecte cadeautjes voor in de zak van Sinterklaas óf onder de kerstboom.

‘Zeg maar Aad’ zei de koning is een boek geïllustreerd door Roel Seidell en geschreven in samenwerking met Bies van Ede.

Koning Adriaan heeft goud.
Veel goud, maar hij heeft helemaal geen zin om koning te zijn.
Daarom laadt hij zijn schip vol schatten, en vaart naar een plek ergens ver weg,
waar niemand weet dat hij koning is en waar iedereen hem gewoon Aad noemt.
De koning weet alleen niet dat de zee een plek is vól gevaren. Piraten! Zeerovers! Haaien!
Zo begint hij aan een avontuurlijke zeereis vol spannende ontmoetingen…

Het komkommermeisje is een sprookje uit Java, geïllustreerd door Thé Tjong-Khing en naverteld door Bies van Ede.

Het komkommermeisje is een sprookje over Sirni de speelgoedmaakster, die graag een dochtertje wil. Over een meisje dat geboren wordt uit een komkommerplant. Over een reusachtige reus, die het Komkommermeisje op haar achttiende komt halen. Over Prins Soedjono en over hoe alles weer goed komt.

 

Wat moet je doen om deze prentenboeken te winnen?

 • Laat hieronder weten dat je mee wilt doen (gebruik wel een geldig e-mailadres).
 • Voor extra winkansen:
  – like mijn facebookpagina (x1)
  – like de facebookpagina van Bies van Ede (x1)
 • Meedoen kan t/m 17 november.

De winnaar wordt op 18 november bekend gemaakt op mijn blog. Ook neem ik persoonlijk contact op met de winnaar. Als ik binnen 48 uur geen reactie heb ontvangen zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Succes! En veel plezier bij de de volgende!

Update 18 november

Bedankt iedereen voor het meedoen. Inmiddels is de winactie gesloten, heb ik alle facebooklikes geteld en alle namen, met extra winkansen, verzameld en door de online namenloten site gehaald. De winnaar van mijn allereerste winactie is: Els. Gefeliciteerd! Ik zal persoonlijk contact met je opnemen en dan komen de prentenboeken zo snel mogelijk jouw kant op.

44 thoughts on “GET TO KNOW THE BLOGGER HOP + WINACTIE (GESLOTEN)

 1. Leuk een nieuwe blog om te volgen. Leuke prijs wij houden van voorlezen. Wat een grappige en spannende verhalen. Beide pagina’s geliked

 2. Ik had al een paar artikelen van je gelezen, maar wist niet dat je ook kippen hebt. Wij gaan verhuizen naar een plek waar we waarschijnlijk ook een paar legkippen gaan houden. Eens kijken of ik nog wat kippentips op je blog kan vinden. Heb meteen je Facebookpagina een like gegeven.

  En wat een leuke winactie. Voor mijn zoontje maak ik graag kans op ‘Zeg maar Aad’ zei de koning.
  Marleen recently posted…Over geen podiumtijger zijn & valkuilen die soms zo lekker vallenMy Profile

  1. Dank je wel! Helaas (nog) geen kippentips op mijn blog. Ik kan je wel aanraden er niet te veel te nemen. Wij hebben er 5 en daar valt niet tegenop te eten 😉 Tenzij je familie en vrienden er blij mee kunt maken, maar hier in de omgeving wilt niemand ze hebben.

 3. Ik doe mee! Mijn kids zijn echt dol op voorlezen en ze gaan er ook echt voor zitten samen. Wat een leuk cadeau….Ik hoop daarom op een kansje 🙂

 4. Leuk zo’n hop, weer een paar nieuwe blogs ontdekt! Prentenboeken vind ik helemaal leuk! Mijn zoontje gelukkig ook 😉 En ik gebruik ik ze ook voor mijn werk, dus ja ik doe graag mee!

 5. Onwijs leuk om aan deze hop deel te mogen nemen, je hebt er een nieuwe volger bij!
  En wat een leuke winactie, ik val met mijn neus in de boter.
  Fenna is dol op boekjes, dus ik waag zeker een kansje.

  Groetjes Linda en Fenna

 6. Aha, een blog die ik nog niet kende, wat leuk! Meteen geliked op facebook om te blijven volgen 🙂
  Heel toffe onderwerpen hoor, mooi.

  En prentenboeken, dat is echt ons ding, we doen dus erg graag mee!

 7. Wat een leuke actie! Wij kunnen nooit genoeg prentenboekjes hebben, dus ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontjes.

 8. Ik ben gek op prentenboeken! altijd als ik op mijn nichtje pas, dan lezen we een boek.
  Helaas zijn we een beetje door de voorraad heen en deze lijken mij erg leuk!

 9. Ik ben erg fan van de cadeautjesregel: something there want, something they need, something they wear, something they read.
  Ik doe heel graag mee voor de ‘something they read’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.